Kirjat

Asiakkaan aikakausi – rohkeus + rakkaus = raha
(Janne Löytänä ja Kari Korkiakoski, Talentum 2014)

Nyt saatavilla!

Asiakaskokemuksen johtaminen on strateginen valinta; mahdollisuus aikakaudella, kun muut kilpailukeinot ovat murentuneet. Asiakaskokemus lopulta lunastaa brändin ja rakentaa menestyksen.

Asiakkaan aikakausi avaa asiakaskokemuksen kätketyn potentiaalin ja kuvaa keinoja uudenlaisen johtamisen, mittaamisen ja yrityskulttuurin juurruttamiseen. Tarvittavan teorian lisäksi mukana on paljon konkreettisia malleja ja case-esimerkkejä edelläkävijöiltä kuten Kone, TDC, Marimekko, Lexus,  Omasairaala, Laakkonen, Fondia, Oriflame, Maestro ja Fonecta.

Kirja antaa lukijalleen paitsi ajatuksia ja ideoita, myös rohkeutta.

LUE KOMMENTTEJA KIRJASTA

TILAA TALENTUM SHOPISTA

ISBN 978-952-14-1889-1

Asiakaskokemus – palvelubisneksestä kokemusbisnekseen
(Janne Löytänä ja Katleena Kortesuo, Talentum 2011)

1.painos ja 2. painos loppuunmyyty, 3.painos tulossa syyskuun 2015 puolessa välissä.

Liian monet yritykset väittävät olevansa asiakaskeskeisiä, vaikka teot puuttuvat. Yrityksissä ajatellaan edelleen, että asiakkaat ovat olemassa yrityksiä varten eikä päinvastoin. Asiakaskokemus ja sen johtaminen lähtevät ajatuksesta siirtää asiakkaat aidosti yrityksen toiminnan keskiöön ja luoda heille merkityksellisiä kokemuksia. Kun yritys maksimoi asiakkaille tuottamansa arvon, se maksimoi myös oman tuottonsa.

Tämä kirja on poikkileikkaus asiakaskokemuksen johtamisesta. Se sisältää väittämiä, faktoja, mielipiteitä ja konkreettisia esimerkkejä edelläkävijäyritysten tavoista johtaa asiakaskokemusta.

Näkemyksiään asiakaskokemuksesta valottavat kokeneet suomalaiset yritysmaailman vaikuttajat Ikeasta, TeliaSonerasta, Tapiolasta, Viking Linesta, Alkosta, Management Eventsista, Bob Helsingistä, TDC:stä ja Finnairista. Kirjassa on esimerkkejä asiakaskokemuksen johtamisesta myös kansainvälisistä yrityksistä, kuten Amazon, O2, Zappos, American Express ja Walmart.

LUE KOMMENTTEJA KIRJASTA

TILAA TALENTUM SHOPISTA

ISBN 978-952-14-1611-8